EifelKyll-Lodge
The place to be for fly fishermen, wanderers and bikers


Gastenboek

Vincent stalman
15-05-19 08:54:07
Vorige week wezen vissen op de Kyll en hartelijk ontvangen door Ralph en Nataša Ralph heeft ons veel kennis van de Kyll en omgeving bijgebracht, maar heeft ook veel kennis van de rivieren in Slovenië.. Het eten is voortreffelijk werkelijk - Nataša is kok en Ralph draagt ook z'n steentje bij in de keuken en dat is te proeven.
Kortom een aanrader. Wij (Wilko) gaan ons volgende bezoek aan de Kyll vast plannen. Groeten Vincent Stalman
Ben Tabak
01-04-19 14:17:36
Jl weekend met 2 vrienden bij Ralph en Natasa geboekt en wat stukken Kyll onveilig gemaakt. De visserij was nog erg taai zo vroeg in het jaar, maar de gastvrijheid van deze twee maakte dat meer dan goed. We komen zeker nog eens terug!
Greg Nvt
22-03-19 15:30:45
Laatst nog een mail verstuurd met de vraag of er nog plek is, helaas nog geen reactie ontvangen
robert en lisette Cox
11-03-19 21:03:52
wij waren 3 dagen bij jullie als gast en het was erg fijn bij jullie .
een mooie schone kamer met lekkere douche en elke ochtend een heerlijk ontbijt.
s avonds werd er lekker gekookt voor ons.
Bedankt voor jullie gastvrijheid
Ralph Hoogervorst
27-01-19 12:41:24
Op Booking.com behaalt de EifelKyll/Lodge over 2018 9,5 uit 10!
Geweldig blij met deze beoordelingen
Jolanda en Roy Wijnand
06-09-18 16:35:31
In augustus zijn we drie dagen te gast geweest bij Ralph en Natasja. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de eigenaren. De kamer was ruim, comfortabel en bijzonder goed schoongemaakt. Het ontbijt werd met zorg bereid en er was ook glutenvrij ontbijt mogelijk. Een fijne B&B en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Annique en Wix
28-08-18 09:14:39
Tijdens onze nmiddels traditionele vader-dochter motortour zijn wij afgelopen weekend te gast geweest in de Eiffelkyll Lodge van Ralph en Natasja. We zijn onder de indruk van de gastvrijheid en kookkunst van de eigenaren van deze heerlijke plek. Niet ver gelegen van één van de mooiste motorroutes door de Eiffel is de Eiffelkyll Lodge een rustige, nette B&B, waar de motoren in de garage kunnen staan, de kamers eenvoudig en smaakvol zijn ingericht en het eten - vooral de Sloveense jota :) - met toewijding wordt bereid en geserveerd. We hebben ons zeer welkom gevoeld en hebben het verblijf zeer gewaardeerd. De Eiffelkyll Lodge is een B&B die door de eigenaren met hart en ziel wordt gerund.
Sharan
19-08-18 21:31:13
This is a BnB run by Ralph and his partner. They live on the middle floor and rent out the top floor of their house. They are extremely welcoming and have a lovely house. They make fresh breakfast for you and also have the options to purchase drinks or food from their fridge if you do not want to walk the distance to a store. A big plus as things close down early in the neighbourhood. Ralph greeted us with chilled beers and also gives you the option to have a barbecue in the yard. There are small touches like a toiletry kit and fresh towels that they provide on arrival. Super clean and super hospitable. Would recommend to anyone and everyone.

There was nothing to not like, the place and the owners are simply amazing.
Hein van Guldener
19-08-18 21:29:42
Na lange tijd weer eens bij Ralph op bezoek geweest. wat een fijne B&B is dat geworden zeg. Mooie kamers en heerlijk eten.
een fantastisch goede gastheer en gastvrouw.
Dus een kleine beetje reclame langs deze weg kan geen kwaad ?.
Ralph en Natasj super bedankt voor drie top dagen
Tonen: 5  10